bál lesz

Máskor is fogok ilyen bulikat kitalálni, mint a szombati, mert ez előre is nagyon vidámra strukturálja az időmet. Ma például már nem halaszgathattam tovább, hogy betanuljam a véres agyvelőről elnevezett shot típusú koktél elkészítését (baracklikőrbe óvatosan ír krémlikőrt enged az ember, majd határozottan beleereszt némi Poirot-kedvence syrop de cassist, amitől az véres agyra emlékeztető benyomást kezd kelteni). Erről láttam videót is a neten, ott az ügyes fiú koktélcseresznyéről csorgatta a stuffot az agyvízbe, na nekem a második kupicámhoz érvén már valahogy elfogyott az üveg koktélcseresznyém, de sebaj. Közben a listán is repkednek a neccharisnyák meg a műszempilla-használattal kapcsolatos kérdések, én meg két próba (mindenfajta sorrendben gyakorlom a rétegezgetést, és italt nem öntünk ki) informatikai témájú cikkeket fordítok angolra, szóval holnap vagy nagyon vidámak lesznek a fiúk is, vagy kiderül, hogy én vagyok a fordítás Hemingwaye (valószínűleg az utóbbi, mert nőket is utálok, bár messze nem az összeset).

Mindenesetre remeknek ígérkezik a rendezvény, a lányok olyanban jönnek, ami alá nem lehet melltartót venni, mert kilátszana, meg kombinéban, ráadásul pozitívat rsvp-zett vissza a balrog-házaspár is, továbbá Sabolc, aki az összes bulimra el szokott jönni (=a két évvel ezelőttin is megjelent) remek taktikai érzékkel pont most utazott haza Japánból, és ő is eljön a tarhonyakártevővel. Aki segít főzni. Mr.a meg hoz kétoldalú ragasztószalagot, a hűtőben van behűtve birkavér (bár szerintem már megromlott, de úgyis csak stíluselemnek kell), a lakást nem kell különösebben alkalomra szabnom, mert rájöttem, hogy a koponyákkal és a koporsófogantyúkkal, a hatalmas nagy igazi pókjaimmal, akiket sajnálok megölni, meg a darkos dísztárgyaimmal nálam igazából mindig Halloween van, bár amikor megtudtam, hogy az interneten kapni koporsót zombival, egy kicsit meginogtam. Továbbá előrelátóan megígértettem a gy.a.-val (az elmúlt három hétben minden találkozásunk alkalmával), hogy vigyáz aznap a gyerekre, különösen akkor, amikor már anyagi befektetést is megléptem a bulival kapcsolatban (vettem fekete körömlakkot), szóval remélem, átment számára az üzenet, hogy ez nekem fontos.

Holnap, ha szerencsésen alakulnak a dolgok, akkor extrémsütis-bejegyzés lesz, ha nem, akkor esetleg mégis rendelek inkább zombit az internetről.

14 thoughts on “bál lesz

  1. menjmar

    jóóóóó, pont azért jó, csak gondoltam ha nagyon meredek meredekek merülnek fel, akkor ez egy aligmesterséges megoldás :) örülök hogy jó lett a buli :D
    (most itten valami párhuzamot akartam vonni a koktélcseresznye természetességnélkülözése meg egy vibrátor között, de tekertem…) :D 4 hét múlva szülök… :D

    Kedvelés

  2. lucia

    Menjmar: olyat is szoktam, csinálni is, de az nem olyan :) a koktélcseresznyében pont az a poén, hogy recseg a cukortól, és nélkülöz minden természetességet :)

    Kedvelés

  3. menjmar

    :P koktélcseresznye tényleg csupa színezék meg ruganyosytó meg mittomén, Ebetűk :D …próbálja ki aki akarja esetlegesen a rumba-rummal vagy borral puhára forrázott aszalt meggyet hajette :)

    Kedvelés

  4. manner

    Hűha, nagyon komolyan hangzik ez a buli az előkészületek alapján! Jó mulatást!
    (tényleg, mi a baj a koktélcseresznyével? én is imádom)

    Kedvelés

  5. pappito

    ha elfogadsz egy jótanácsot, soha, semmilyen körülmények között NEM juttatsz a szervezetedbe koktélcseesznyét. A gyerekébe pláne.

    véres agy, szeretem. azt ihatod.

    poirot négy prez.

    Kedvelés

  6. lucia

    R.: ööö, mindenképpen átadom, hogy egy R. nevű kommentelő üdvözli :) egyébként most éppen a házi ír krémlikőrkészítést tanulmányozom, az sem túl bonyolult, bár normális alapanyagokból nem kerül kevesebbe, mint a bolti.

    Kedvelés

  7. R.

    Hát ilyet, hogy a második kedvenc blogomból (a kedvencem a Mucis ;)) kell rájöjjek, hogy egy volt osztálytársam ismét Japánban héderel és ráadásul bloggol is :o. Kicsi az internet. Sok szeretettel üdvözlöm, add át léci neki a bulin, ha nem felejted el!

    Szeretettel és jó bulizást kívánva

    egy lelkes olvasód

    ps.: a véres agyvelôt fölolvastam, lelkes fogadtatásra talált, a hétvégén egy ALKO (szeszt árusító bolt errefele) túra után kipróbáljuk

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .