10 thoughts on “az életünk egy hardcore sorozat

  1. Mike

    köszi :D akkor már nincs kifogás, meg kell vennem azt a szandált (lehet, hogy más erősen nyitott cipőnek hívná, de én szandálnak hívom, mert nyár van és ilyenkor az ember szandált hord)!

    Kedvelés

  2. lucia

    Mike, ööö, fogalmazzunk úgy, hogy sokoldalú vagyok :) én nagyon szeretem a lakkcipőket, és ezt a pirosat csak úgy kéthetente egyszer hordom ugyan (olyan másfél éves lehet), de van egy fekete párja, tök ugyanilyen, csak feketében, két éves, és mindig hordom, ha az időjárás megengedi, továbbá nem túrázni indulok. Betörni nem tört még be, a kopásokra (nem vészesek) meg van hozzá ilyen lakkcipőápoló izé. a karcolásokkal kell vigyázni. persze fazon függvénye is, a teljesen zárt magassarkú lakkcipő az törik, a szandálok nálam nem szoktak.

    Kedvelés

  3. Mike

    és ha tavaly vetted akkor megkérdezhetem, hogy mennyit hordtad? Mert találtam egy szerelmetes fazonú szandált, amiben szépséges formájú a lábam és még járni is tudok benne, de lakkból van és félek, hogy hamar be fog törni és csúnya lesz és akkor mihez kezdek majd.
    Szóval fontos HP kérdés, hogy akkor érdemes-e lakkcipőt venni. (úristen, soha nem képzeltem, hogy egy ilyen kérdést pont tőled, a számomra anti-HP-től fogok kérdezni)

    Kedvelés

  4. brainoiz

    igen, ma pinkben vagyok, ilyenkor feedeket osztok meg másokkal :)

    (a legjobb, hogy már előtte valaki megosztotta velem. terjedsz a zinterneten.)

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .