az elkurvulásról gazdasági válságról

Az úgy volt (magyarázkodott lucia), hogy minket is utolért a gazdasági válság, vagy valami olyasmi. Nekem konkrétan két hónapja nem folyt be bevételem, a tartalékaimat élem fel, a MÁK-tól például október óta várok mindenféle pénzeket, a többi munkám meg olyan, hogy nem azonnal fizet. És akkor tegnap a fiúm azzal állított haza drámaian, hogy nem lesz mit ennünk, ami konkrétan valószínűleg csak annyit fog jelenteni, hogy most elkezdeni építkezni necces lenne, de mindenesetre nem öröm.

Viszont nekem úgy általában teljesülni szoktak a vágyaim, és tegnap nagyon vágytam arra, hogy ezentúl is legyen mit ennünk, erre fel egy nevét elhallgatni egyáltalán nem kívánó szervezet megkeresett, hogy ha kirakok egy bannerfélét, és hetente egyszer írok róluk, akkor ők cserébe etetnek (itt mellékesen szeretném megjegyezni, hogy egyáltalán nem vonakodnék, ha bizonyos pelenkagyártók és gyermekközpontú alapítványi bölcsődék környékeznének meg hasonló vágyaikkal, de a Jelly Bellyt importáló cégek megkereséseit sem irányítanám a spambe. Súlyemelő-versenyekről szóló recenziókat nem vállalok, valahol meg kell húznom a határt).

Szóval most az lesz, hogy hetente egyszer biokajáról fogok írni, viszont cserébe megpróbálom ezt szórakoztatóan tenni, továbbá legalább egy plusz nemkajás bejegyzést kierőlködni magamból a szokásoshoz képest. Ja, és cserébe nem halok éhen, ami mindenképpen jót fog tenni a blogomnak.

14 thoughts on “az elkurvulásról gazdasági válságról

  1. Kara

    Szerintem tök jó, hogy nincsenek agyonkozmetikázva a képek amiket kiraktak az oldalukra, de tényleg egy kicsit drága.
    Meg az adagok is érdekelnek. Ennyire nem hagyományos ételeknél tényleg nem tudnám eldönteni, hogy jól fogok-e lakni egy adag hajnali harmatos bibóka salátától fürjnek fűszerezett tofuval..

    Mindenesetre, egészségedre, és valóban örömteli, hogy hetente jelentkezel majd :D

    Kedvelés

  2. Batkamanó

    Lucia! Hol lehet elérni ezt a bio kajás hirdetést, mert én is szívesen feltenném a blogomra, ez egyáltalán nem szégyen, sőt tök klassz.Jól jönne egy kis plusz kereset, köszi.

    Kedvelés

  3. aB

    kivancsi leszek a velemenyedre, nekem a vega kajakuldok kozul ok jonnek be leginkabb, mert nem a kulonfele keleti konyhak beemelesevel probaljak gazdagitani a kinalatot, hanem leulnek es kitalalnak mindenfele eszementnek tuno receptet, amik aztan kurvajonak bizonyulnak. mindezt irom ugy, h igazabol se vega nem vagyok, a bioetkezes meg teljesen hidegen hagy, egyszeruen azert szoktam rendelni toluk, mert jo.

    egyebkent az oldalukon ott az osszes etel receptje: http://biochef.hu/index.php?content=12&kat=2&start=0&adagok_szama=4

    egyetlen bajuk, h bazi dragak nekem, igy csak neha egy-egy hetre rendelek. esakkor leszogeznem, nem, nem berkkommentelo vagyok, csak tenyleg lelkesen ajanlom :)

    Kedvelés

  4. exmanka

    Ez nem kurvulás, hanem bérmunka. Csak megszabják, hogy mire költsd a vele szerzett pénzt. Sőt, rögtön magukra költik vissza.
    Na mindegy, a minőségi kaja mindent megér, ha meg nem az, akkor nem érdemes foglalkozni vele (ti. ha ezt kell enned, de nem jó, akkor nem eszed=írod tovább). Ki van ez találva.

    Kedvelés

  5. Zsu

    Hm, jó dolog ez az etetés, de ettől még ugye lehetsz őszínte a kajákkal kapcsolatban? :) Mert én kíváncsi lennék, hogy ezeknek milyen ízük lehet… Jól nem néznek ki, de biztos egészségesek. No meg persze középkategóriás áron vannak. Tehát ha még finomak is lennének, akkor az kész főnyeremény :)

    Kedvelés

  6. Encsi

    Én nem bánom, sőt, ha lehet, receptek is legyenek benne (tudom nem kívánságműsor…) a clafoutidat is már vagy féltucatszor megcsináltam, még hasonló jókat kívánok magunknak :))

    Kedvelés

  7. lucia

    Marcsi: nem építkeztünk eddig, csak megvan a telek, meg a terv. autó meg kell mindkettőnknek, amúgy az enyém “újonnan” (pár hónaposan vettem) kábé annyi volt, mint egy új Corolla szalonból, ráadásul fix részletekben fizetem, semmit nem nyernék, ha túladnék rajta. Nem beszélve arról, hogy egy autó az építkezésnek csak egy töredékét fedezné.

    Kedvelés

  8. Marcsi

    A korábban olvasottakból úgy tűnt, hogy ti már ezer éve építkeztek, ezért is akartál a Telki magánkórházban szülni.
    És ha megszabadulnátok attól a telektől? Vagy az (újonnan) kb. tizen-sok milliót érő fibrid hlotta egy részétől?

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .