bejegyzés rengeteg hoggyal

Amúgy megjelent a második Dexter (Drága, dolgos ~), amit szintén én fordítottam. Ezzel kapcsolatban szeretnék figyelmeztetni minden kedves és kevésbé ismerőst, hogy állapotomra való tekintettel előfordulhat, hogy negatív kritika esetén (bár az első Dexterre nem kaptam ilyet) előfordulhat, hogy listát készítek az elkövetőkről, becsöngetek hozzájuk egyenként (olyan Jay és Néma Bob visszavágos jelenetet kérek elképzelni), és miután megettem az összes banánukat, az arcukba sírok.

Maga a könyv tök jó, nekem ez tetszett a három közül leginkább, nem akarok spoilerezni, de pergős, vicces, nem nyafogós.

(Update: és végre-végre a Pratchett is kapható mindenki számára elérhetően, nem kell sötét sikátorokban napszemüveges idegeneknek jelszó bemondása után jelöletlen, kis címletű összegeket csúsztatni a zsebébe, ha hozzá akar jutni az ember.)

8 thoughts on “bejegyzés rengeteg hoggyal

  1. Amnaen

    névnapomra megkaptam a drágát :) mikor ezt a bejegyzést írtad, nem is ismertem a sorozatot. most már az egyik kedvencem… na de… baromi jó a könyv :)

    Kedvelés

  2. lamadou

    Ha már rátaláltam a fordító blogjára, csak elolvasom a könyvet is :)
    A harmadik könyvnél is sikerült a csak D-betűs szókezdet a címben?

    Kedvelés

  3. Zsu

    Az első Dexter már megvan, de egyelőre még nem sikerült időt szakítanom rá, de kíváncsi vagyok a másodikra is már :) A Hölgyek és Urak egyébként kapható volt a bookline-on egy ideig, a megjelenést követően, én onnan szereztem be azonnal ;) – ha jól emlékszem…

    Kedvelés

  4. Á.

    no azert ezt meg te sem gondolhatod komolyan. nagyon keves olyan konyvkritikat olvastam, ahol kulon megdicsertek a forditote es az elozo dexternel kettobol ketto.
    ja es itt ragadnam meg az alkalmat, hogy en is gratulaljak, jajjdejojajjdejo, es a szokasosak :)

    Kedvelés

  5. lacika

    Nem gondolom, hogy egy bejegyzésben három hogy az olyan rengeteg, hogy a címnek is erre kellene utalnia, de lehet, hogy csak az a baj, hogy nem esik le a tantusz, hogy hogy kellene ezt érteni.

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .