a szociopátiámról

Ez a kánikula betett egyébként a társadalmi kapcsolataimnak, eddig mezről tökre felismertem, melyik biciklistával szoktunk köszönni egymásnak, melyikkel nem, a mostani félmeztelen felsőtestű harcosok viszont mind egyformák számomra. A szimpatikus vöröshajú kurvalány csinálja jól, ő mindig ugyanott áll, nem kell gondolkozni, csak szia. Kezdek egyébként ismét nyitni a világ felé, ma majdnem szóltam is ahhoz a kerékpároshoz, akivel egyazon dinnyésnél vásároltunk fél-fél kiló cserkót, érdeklődve figyelt engem, úgyhogy felvetődött bennem, megkérdezem, ő is az elválasztós kilencvennapost csinálja-e, de szerencsére inkább csak elhajtottam balfelé. Az a biztos.

Előbb-utóbb a levelekre is válaszolni fogok megint, higgyétek el, nem könnyű számomra az ilyesmi.

5 thoughts on “a szociopátiámról

  1. lucia

    Zsoltu: http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=cikk&cikk=12381

    nekem bejön, de én szeretem a húst-tejterméket külön, a tésztaféléket külön és a zöldséget is külön. ha nem bírod ki hús + szénhidrátos köret nélkül, akkor inkább ne kezdj bele. a gyümölcsnap húzós egyedül, de akkor csalni szoktam, mert munkanapokon napi 20 km-t bicajozok hegynek-völgynek, és azt én nem bírnám csak gyümölcsből (csak biciklizésből viszont nem fogynék, próbáltam). abban is csalok, hogy nem csak szénhidrátnapon sörözök, de így is megy lefelé a súlyom.

    leginkább az a jó benne, hogy nem kell kalóriákat számolgatni, meg ezzel legalább rendszeresen eszem, nem össze-vissza.

    Kedvelés

  2. zsoltu

    mi az az elválasztós 90 napos? ha fogyókúra és elviselhető – értsd: ugyanazt és ugyanannyit ehetsz, mint előtte, csak fogysz is – akkor mondd el nekem is.

    Kedvelés

  3. axe

    ha felmeztelen nok bicikliznenek velem szembe nap mint nap, azt hiszem egy ido utan felismernem oket. bar az arcmemoriam mindig is csapnivalo volt

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .