a másik lotti

Ezt a képet a fiúm találta a neten, mondta is nekem, hogy van egy elcserélt ikertestvérem. Én erre azt feleltem, hogy tökre nem is hasonlít, aztán amikor a fiúm szó nélkül egymás mellett elémrakta a tükröt és a fotót, egy időre kifogytam az érvekből, de utána magamhoz tértem, és rávilágítottam arra a lényeges különbségre, hogy nekem például nincsen piercingem.

poland

 

9 thoughts on “a másik lotti

  1. lucia

    amúgy meg rá vagyok most izgulva erre a kérdésre, hogy mi van, ha a fiúm csak kihasználja, hogy én senkire nem emlékszem, hogy néz ki, még magamra se, és erre alapozva rak ki büntetlenül mindenféle lengyel csajokról háttérképet, mondván, hogy csak mert rám emlékeztetik, úgyhogy most folyamatban van, hogy csinálunk rólam egy fotót, ugyanazzal a beállással, aztán összehasonlítunk.

    Kedvelés

  2. nemtomki

    Hülyeség, nem ilyen a hajad, a homlokod, a szemöldököd, a szemed, az arcéled, az orrod, a szád, az állad. A füled akár ilyen is lehet. Egyszerűen csak tetszik neki, mint te is.
    És te nem is tudsz ilyen meglepett lenni. Te már semmin sem lepődsz meg.

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .